Et godt tips til dere

Vi er en familie som liker å være ute på tur. Både små og lengre turer. Noen ganger går turen til den nærmeste lekeplassen eller bare ut i hagen mens andre ganger så går vi på en litt lengere tur i skogen. For at det skal bli en fin tur er det speilet en ting som er superviktig og det er at alle er tørre og varme på beina! Her i handler vi alltid barnas vintersko på stovelbutikken.no. Vi voksne har også flere par sko herifra. I dag tok vi turen til butikken i Vestby og kjøpte årets par. I år ble det noen med frosker på, mens vi tidligere år har valgt noen litt mer nøytrale.


Det som er så bra med isse skoene er at de er helt vanntette, varme og dessuten gode og ha på. Tidligere har vi kjøpt av merket Bogs, men denne gangen kjøpte vi GiCas som er en tilsvarende, og enda litt bedre sko. Noe annet som er helt genialt med disse skoene er at de er puster, slik at de kan brukes også på sommeren. Det vet jeg, for jeg har slike selv og jeg bruker det året rundt!  For barnas del har vi vintersko, cherrox og støvler i en og samme sko. På vinteren har vi et par ullsokker oppi, og når våren kommer er de passe med kun en vanlig sokk og fungerer da som gummistøvler (til nå har dette i alle fall passet bra). Er det en ting alle her i huset er enig i så er det at gummistøvler fort blir klamt og ekkelt, men med disse så blir det ikke det.

Mine sko 

Mine smågutter sliter ut sko veldig raskt (rekorden er vell 8 dager), men disse skoene har holdt. Grunnen til at vi må bytte disse er at smågutta vokser i beina. 5 åringer er nå på sitt 5 par så vi begynner jo å få litt erfaring.  Siden vi voksne har samme type støvler så vet vi at de er så bra også. Tilbakemeldingen fra barnehagen er at smågutta alltid er tørre og varme på beina, så lenge de ikke har plumpa og fått vann opp støvelen da vell og merke... Det skjer jo.Som tidligere hestejente har jeg lagt merke til de også en ridestøvelmodell. Om jeg noen begynner med hest igjen står i alle fall de på handlelista mi.

Så kanskje man kan si at man kunne ønske litt mer fashion og fjongt design, men ute på tur og til hverdags  til og fra jobb og barnehagen velger jeg helt klart og være tørr og varm på beina. Og smågutta er jo kjempe happy: de har jo sko med skikkelige kule frosker på!

LM

 

 

 

Stikkord:

2 kommentarer

Trude

25.11.2012 kl.00:04

Åh, finnes det en nettside? De såg veldig gode ut for de små! Mine trenger nye støvler begge to nemlig :)

Lene Mari

25.11.2012 kl.09:41

Trude: JA!!! stovelbutikken.no
http://www.stovelbutikken.no/

Skriv en ny kommentar

Lene Mari

Lene Mari

32, Skedsmo

Jeg er en treningsglad mamma som blogger mye om trening, litt om familieliv, litt om foto og bitte litt om andre ting. For kontakt: lenemariber@c2i.net

http://www.barefootrunning.no/

Kategorier

Arkiv

hits